jag har bytt blogg .

eftersom att jag är trött på att blogg.se bara strular hela tiden och ja , jag kände för att ha en ny blogg . lite mer vusen kanske . jag vet inte .. men trött på den här .

så nu är min blogg adress heter min blogg :
the life of jessica - jeessicas <3

säg gärna till om ni lägger till mig på bloglovin :)

bloggtips !

http://metrobloggen.se/jeessicas
check it out !

bloggtorka ?

tusan så dålig jag är på att blogga idag . har ju inte en aning om vad jag ska skriva . hm . fått total bloggtorka . det är tråkigt för igår kändes det som att jag var på väg tillbaka och hade jätte mycket lust till det men det bara försvann över dagen . får se , ska ju iväg en sväng ikväll . händer säkert något då som jag kan blogga om :)

hörs senare <3

everything I do I do it for you

sitter och kollar på reprisen från idol 2006 . tyder på att jag har otroligt tråkigt eller vad tror ni ? men ska snart hoppa in i duschen . för ikväll så jag träffa linda , kul :) var typ tusen år sen . var tusen år sen jag umgicks med någon från högsby . fy skäms på mig . ska försöka ändra på mig . promise !


hjälp !!

någon som läser det här ? jag behöver hjälp med hur man söker studiebidrag och grejer . har inte en aning om vilka bidrag man ska söka eller något i huvudtaget . så snälla om någon vet , lämna gärna en kommentar och förklara för mig !

tack :D

19 augusti 2oo9

hej <3
gårdagen var underbar . förstår inte varför man alltid bryr sig mer om sin älskling när man inte har träffats på ett par dagar , någon som förstår ? men tyvärr åkte j väldigt tidigt i morse jag som hade velat ligga och mysa hela dagen . men icke sa nicke . men så fort jag har tid så åker jag till kalmar :)

just det , igår när jag och mamma skulle gå ner till tvättstugan och hänga tvätt så upptäcker hon något stort på golvet . jag som är livrädd för smådjur och dylik springer upp . för tro det eller ej , det är en bamse padda . fy satan . jag har aldrig sett något liknande . så härefter kommer jag aldrig gå ner i källaren ensam , för vem vet . det kanske finns fler .


 
inte den på bilden , jag förmådde mig inte att ta någon bild den var för läskig . men ungefär i den storleken . säkert större.

har vaccinerat smirnoff idag ockå . han var riktigt duktig . så nu hoppas jag att han är lugn i ett par dagar . för melissa sov ju i 2 dagar efter hennes vaccinations spruta . haha .

nu ska jag lägga mig framför tvn, har huvudvärk idag också . tusan !


kinder, toblerone & solo <3

hemma från hulsfred . mys med kladdkaka och glass det var gott . lägenheten hade blivit riktigt fin faktikst . trots att jag ärligt talat hatar som gula köklukorna . men det är väl en vane sak . jag kommer ju inte vara där så särskilt ofta . blev i alla fall 3 kinderägg, en toblerone blanding och en solo tidning rikare på willys . så nu innan j kommer ska jag lägga mig och läsa den . även vila mitt stackars huvud som håller på att ta kol på mig . dax för användning av mina glasögon . japp !

hinner nog inte blogga mer idag . men ha en fin tisdag kväll <3

längtan

nu har jag städat och tvättat hela dagen . eller ja nästan i alla fall och jag känner mig riktigt duktig . hoppas att någon märker det också . annars blir jag arg !

nu måste jag hoppa in i duschen .. mys ikväll och jag längtar ! <3

telefonskräck

jag förstår fortfarande inte varför jag blir så satans nervös när någon ringer som vill prata om något viktigt . jag bara svammlar och fnissar för att jag inte vet vad jag ska säga . jag är verkligen ingen prata-i-telefon-människa . men man får väl tänka så att man måste vänja sig , för det lär ju inte vara sista gången det händer .

nu ska jag åter gå till städningen . måste slänga i mig något att äta också och hinna duscha . men va tusan jag är världens snabbaste människa ju . jag hinner med allt :D

städsug

hur ofta är man siper sugen på att städa ? haha . jag blev det nu i alla fall . så jag tänkte passa på att städa i en timme , eller i alla fall damsuga lite och ta upp nya handdukar till toaletten + att jag ska sätta upp namnlappar på alla hängare . hoppas sedan att folk som är gäster använder gästhanddukarna osv . tack !

får se hur mycket mer jag hinner blogga idag . efter städningen så blir det duschen . sen ska jag träffa syrran och efter det kommer joel . men vi får hoppas på det bästa och att jag har tid för bloggen :) <3




by the way . det här är lampan jag pratade om igår . fast jag vill ha en lila och det fanns inte på bild . snyft . har en rosa hemma på mitt rum . men eftersom jag att jag bestämt att det ska vara lila på skolan så blir det så . punkt slut ! haha

jag planerar ..

japp , jag sitter här framför min laptop och planerar . var jag inte förvirrad innan så är jag det nu . haha . jag är dålig på att planera saker . men nu har det löst sig med flytthjälp i alla fall . jag tar min bil till skåne och papi kör morfars bil . great . inte mer bestämt än . jo på tisdag ska vi till ikea och handla så innan dess måste jag kolla igenom vad jag behöver , suck . men vad gör man inte ? jag vill ha ett hemtrevligt rum i lila . jag älskar lila , det är den mysigaste färgen just nu och mörkblått såklart .

nä jag ska planera vidare , tvätta lite och duscha . kanske har bråttom ? vad vet jag . hundarna måste ha mat också . ojoj , det kanske är därför dom skäller lite där ute . jaja .

18 augusti 2oo9

godmorgon . vaknad halv åtta idag hade så ont i huvudet och typ hjärtat och ryggen , mysko . eller det kanske är bröstet det gör ont i . jaja , whatever ! gick och la mig igen i hopp om att smärtan skulle försvinna . huvudvärken är över . men inte resten . vet tusan inte vad jag har gjort . sträck mig kankse ? borde vara så . så är det !

nu ska jag gå över till mormor och morfar och hänga lite tvätt sen tillbaka hit för att äta frukost , trots att jag håller på att dö just nu  men vågar inte säga emot mormor och morfar . vill de ha hjälp nu så ska de få hjälp nu .

nähä , jag kommer försöka hinna med bloggen idag i alla fall . promise <3

Jag är besviken

här sitter jag helt inne i ett avsnitt av gossip girl och det dyker upp en ruta där det står "du har kollat 72min idag vänta 54 minuter till kan du fortsätta kolla" hallå ??? jag trodde ju att man fick kolla hur mycket man ville och där sket det sig . fast det kanske var lika bra . tänke försöka sova lite nu så jag är pigg inför morgondagen . har mycket jag ska göra då . försöka göra i alla fall . eller jag ska göra i alla fall 3 av grejerna jag planerat . punk slut !

natti <3

kalle anka och gossip girl

så ser natten ut i alla fall . börjar med lite kalle anka medans gossip girl programmet laddar sen ser jag på det . kanske hinner med lite mer kalle anka , who knows ;) och ja , kalle anka är en bra tidning . har alltid kul åt honom trotts att jag är 19 snart 20 och tjej . men vadå ? jag lär ju inte vara ensam om det i detta stora land .

kvällen blev bättre och bättre . lite kladdkaka och negerboll gjorde susen . melissa kissade i mammas säng . oups ! hon har aldrig kissat i sängen . tror det var lite svartsjuka för att c är här och ska sova över . jag tänkte gå och lägga mig och ha henne hos mig men hon går ner och då tänkte jag ; ja okej hon får sova nera om hon vill . men vad upptäcker inte mamma då när hon kommer ut i köket för att dricka , där ligger melissa och sover på köksbordet . haha . hon är väldigt knäpp . men hon gör bara såna dumma saker när hon är arg eller trotsig . annars är hon världens gosigaste och underbaraste bebis :)

imorn kommer älskling , jag längtar så att jag håller på att spricka . wii ! ska även en sväng till l i hultsfred och se så att hon sköter sig , mhm , hoppas att du ser detta och att du inte börjar röka får du slänger vi ut dig ;) haha !!

godnatt kära läsare <3

ge mig ett eget hus på landet ...

förlåt , för mitt senaste arga blogginlägg . har en tendens att bli såna nu . men jag är uttråkad, lättretlig och otroligt trött på allt som har med livet att göra . suck ! önskar att jag hade ett eget hus på landet med massa hästar där jag kunde rida ut när jag ville och ta med mig min hund precis överallt .

men nu har det löst sig lite , joel får lite ledigt i morn och kommer hit . tack tack tack ! lär ju inte vara många gånger vi hinner ses innan jag åker . tyvärr . men sånt är livet man väljer antigen karriärer eller kärleken . jag hoppas ju på båda . men jag vill ha en karriär och inte sluta som mamma . får hoppas att jag lyckas . för jag vill ju inte förlora kärleken på köpet .

sviken !

trots att jag suttit hela dagen och hoppats på att j ska komma och trots att jag vet att det är cirka 1% chans att han gör det så känner jag mig skit sviken när han säger att han inte kan . började till och med att lipa första gången jag gör det för att han inte vill komma och träffa mig . bortförklaringarna är många .. vet faktiskt inte om man ska tro på dem eller inte . tyvärr . har väldigt svårt att lita på folk efter allt som hänt den senaste tiden . fan ! och hur blir det när jag flyttar ner till skåne då ? vi kommer ju aldrig träffas . men det verkar han inte fatta för dit kan han tydligen köra men inte hem till mig . trots att det är närmare till högsby än till kristianstad . killar säger jag bara !!!!!!!!

ännu värre blev det när mamma lovat att vi ska ut med hundarna på långpromenad efter att jag hängt tvätten hos mormor och morfar . när jag kommer tillbaka och kör in bilen på gatan ser jag att hon och c redan är på väg . tack för den ! det är fan min hund och jag som ska ut med den inte någon annan !!!


måndagsmys

tycker synd om alla stackare som börjar skolan idag . fast om jag gått kvar på ingelstorp så hade vi börjat förra veckan , varför tar gymnasietiden slut så fort ? men men , jag hade ännu ett sommarlov . yey . skolan börjar om ganska exakt 2 veckor . spännande . hoppas att det blir en lika rolig skoltid som på torpet . trots att ingelstorp alltid kommer vara den bästa skolan . sorry fröviskolan but i'm just teeling the truht ! så ni små ettor som nu börjar på gymnasiet i höst , ta vara på tiden :)

ikväll blir det mys med tacos . gott . love taco <3 sen tänkte jag ta det lugnt , gå en sväng med melissa om vädret tillåter , ägna lite mer tid till bloggen och lite annat smått och gott . tänker även hoppas på att j kanske bara dyker upp utan förvarning (känns ej så troligt) .


i'm dead !

jag är hungrig . men vad ska man äta idag då ? hm . mamma !!

nähä , har suttit vid datorn hela morgonen kollat på gossip girl , som förövrigt är sjukt bra . tack blondinbella för sid tipset :)
funderat på att ta tag i dagen nu . men har ingen lust . har huvudvärk för att det är åska i luften igen . men för mig får det gärna regna . speciellt mycket över karslborg i vassmolösa typ i alla fall . men det är väl bara att hoppas på det bästa , så min stackars pojk slipper köra hönsskit från danielsson . haha . kan inte lukta gott .

nog om det . jag hör av mig ikväll . tänkte slänga upp liter bilder och dagens låt framöver också . jag har varit dålig på det .


17 augusti 2oo9

god förmiddag <3
dagen började inte som planerat , suck . men det var faktikst så att mamma och c skulle ta ut båda hundarna på en lång promenad så då lät jag melissa vila nu på morgonen . det ledde även till att jag sov till halv 10 istället , sorry ! men jag är pigg i alla fall , åt en ordentlig frukost med morotsbröd och proviva skogsbär , muma !

för övrigt så har jag inte en aning om vad jag ska hitta på idag , hm . tänkte i alla fall planera lite packning och sådär . kolla om jag behöver köpa något nytt . fast har redan bestämt mig för att köpa den knubbiga lila lampan på ikea . jag älskade den . ååh ge mig den på en gång !

dax för tandborstning . hörs senare <3

vuxenpoäng ?

jag tror att jag har massor att berätta och att jag har ökat mina vuxenpoäng enormt .

  1. hyrde en "barnfilm" och en "skräckis" . klarade av skräckisen utav att bli det minsta rädd . ökade vuxen poäng?
  2. drack vin utan att sprite eller liknande i , inte illa . jag hatade vin innan men lär mig . mer vuxen poäng ?
  3. klarade att åka till kalmar och bara handla nödvändiga saker . som smink och ridhanskar . wow !
  4. har börjat tänka på min ekonomi . en bra sak när man är arbetslös . oh yeah !
  5. och från och med idag ska jag dra ner på bilkörandet !
det var nog det senaste , så lite vuxenpoäng är jag värd , eller ? ;)

och just det , lycka till imorn syster . du , jag saknar dig ! ensamt att vara enda tjejen hemma men bara d och v hemma hela tiden . mamma är ju inte till så mycket sällskap , men jag har ju melissa såklart . eftersom att j inte verkar vilja ta sig tid till att träffa mig längre , snyft ! för det är ju inte bara jag som ska anstränga mig med att köra till kalmar hela tiden . jag hatar att köra bil .

det var allt för mig idag . nu blir det gossip girl .

miss you <3

mitt nya jag !

har nya planer med mitt liv , allt börjar från och med i morgon (nästan i alla fall)

  1. jag ska gå upp 8 varje morgon och gå en sväng med melissa i cirka 1 timme .
  2. äta en ordentlig frukost
ja , just det . var väl det ända jag kunde komma på för tillfället , för när jag skrev detta så kom jag på att jag tänkt börja med en liten packlista inför skolstarten och flytten . yey !

15 augusti 2oo9

och jag är arg .
hoppades på att få träffa j idag men icke sa nicke . han skulle jobba , som om att han inte gjorde det typ 200 timmar i veckan suck !
jag får veta att någon viss m har varit och lånat mitt täcke på mitt rum . det som finns i mitt rum är bara mitt och ingen annan ska röra det utan att fråga . uppfattat ?
ännu argare blir jag när min bil är trasig . brukar man inte berätta när man smällt någon annans bil ? även att det bara var en flaggstång ? men min bil tål inte sånt så nu måste jag fixa en ny front . tack k !
och jag hatar 3 för att min mobil inte funkar . hallå jag betalade i tid ? what the fuck ! en mobil ska inte behöva vara avstäng i 4 dagar för det . jag blir galen . funkar den inte imorn så byter jag till mitt andra nummer som jag hade ett tag . eller så slänger jag mobilen och sim-kortet åt helvete !



tiden närmar sig med skrämande steg

snart är det dax . snart flyttar jag . snart börjar ett nytt liv , en ny skola , nya kompisar , nya lärare . jag saknar torpet <3 människor snackar så himla mycket skit om torpet "det är bara massa fest" "alla knullar allt och alla" m.m. visst det kan vara sant . men ärligt talat så är det den bästa tiden i mitt liv , vi festade och folk knullade runt . men vadå ? är man ung så får man göra som man vill . nog om det . den nya skolan: jag har aldrig hört något om den innan . alltså själva stället eftersom att kursen är ny så kan jag inte hört något om den . tänk om alla är töntar ? kommer det bara vara jag , denice och linnéa ? jag är nervös som ett as ! blir värre för varje dag när jag fortfarande inte vet vad som kommer att ske . läskigt ! men jag har ju tjejerna som stöd , tack för att ni finns :)

hörs imorn alla läsare för nu ska jag ha myskväll med carro och mellis <3

soo seeegt !

så jävla uttråkad . vädret suger och jag är trött . hoppas jag blir piggare inför kvällen . haha . ska ta mig till duschen också som jag inte orkat än . men va fan , jag har ju massa tid på mig . sen känns det inte som att man behöver vara så het för att träffa lite vänner , eller ? haha ..

ska jag vara ärlig så har jag ingen blogglust utan skriver bara för skrivandets skull , suck . får hoppas den kommer tillbaka imorn :)

lustigt

så fort man inte uppdaterar bloggen lika ofta som innan så försvinner massa premunerater . tycker det är mysko . för har man inte tid så har man inte . jag har försöka dom här dagarna nu men det bara minskar hela tiden . det är sommar sista dagarna innan allvaret börjar igen , då tycker jag att man ska roa sig och inte sitta och lägga ner massa tid på bloggen hela tiden . någon som håller med ?

men man ska väl inte klaga utan vara glad för dom läsarna man har :) tack !

15 augusti 2oo9

hejsan . nu är jag tillbaka från mitt hektsika liv . trotts att jag har fullt upp igen . haha . den här veckan har det varit saker att göra hela tiden känns det som ingenting som jag är van vid faktikst . men jag gillar det .

gårdagen hos idag var kanon , kräftor , grillat , bacardi , galenpanna och massa skitsnack . underbart . längtar tills vi ses nästa gång även att vi inte vet när det blir , tyvärr :(

nu tänkte jag ta en sväng in i duschen ska tillbaka till oskarshamn och träffa mellis och carro , yey . var ett tag sen man såg er också tyvärr . men det blir mys . melissa babe ska med också , hon komme bli så glad för jag bara lämnar henne hemma tiden och det gillar hon inte min stackars bebis . hehe .

hörs senare <3

14 augusti 2oo9

och jag har väldigt brottom . hjälpte syrran att flytta på förmiddagen eller ja fram till klockan 2 . sen bar det av hemmåt för att handla mat inför kvällen . sen blev klockan mycket och vi ska åka snart . ojoj . men jag hör av mig imorn . för ikväll blir det flyttfest hemma hos ida :) <3

13 augusti 2oo9

hejsan alla <3

hade sån migrän idag när jag kom hem från emmaboda så jag har inte orkat blogga något , tyvärr . orkar inte göra det ikväll heller för jag är fortfarande dö trött och har ont i huvudet .
men imorn så uppdaterar jag och berättar även om gårdagen :)

glöm inte att rösta på mig i månadens blogg hos sensuellt  :) <3

have a nice day

nu åker jag till emmaboda och jag kommer inte tillbaka förens imorn . för första gången så hinner jag säga till innan jag åker även att jag är lite sen i min tidsplan . men men .

hoppas ni får en kanon onsdagkväll för det ska vi ha : )  <3

twilight , gossip girl m.m

inte förens idag inser jag att jag måste haft en riktigt tråkigt sommar . haha . hur många ungdomar i min ålder läser 8 böcker på en sommar ? det kan ju inte vara riktigt normalt . men jag älskar att läsa böcker det är många gånger bättre än att kolla på tv eller på någon b-film som man hyrt billigt på statoil . jaja , trots detta som kommer jag fortsätta läsa böcker , tyck att jag är fjollig men vadå ? man är ju ingen nörd för att man ligger och läser hela sommaren ? ;)

har till och med hunnit mig in i duschen , wow! ska bara klä på mig , fixa håret och sminka mig sen drar jag . och då blir det nog inget mer bloggande förens imorn någon gång . för man har faktikst inte tid med sånt när man umgås med vännerna .

Månadens blogg !!

jag är med och tävlar om månadens blogg hos sensuellt .
rösta gärna på mig :) ni har fram tills på söndag på er .
so let's go !

har fixat boende

tusan så jobbigt det är att lyssna på en skåning som pratat i telefon . haha . som tur var så var det inte så illa dom endel av dom pratar jag förstod allting i alla fall . men men , nu har jag ringt och fixat boende . var inte något att vara nervös för direkt hon var så otroligt trevlig och det gillar jag , trodde nästan att hon skulle vara som våran husmor och hon var läskig , gaah! men får i alla fall bo i närheten av dom andra två tjejerna eventuellt i en villa tillsammas med treorna . nice .. skönt att ha ett eget rum också . nu längtar jag nästan till att flytta igen . så skönt att ha ett nästan eget boende och bo med kompisar , så har jag ju levt i 3 år så jag är ju van vid det . men jag kommer sakna melissa och joel otroligt mycket :( men jag hoppas att ni kommer och hälsar på mig båda två .

nu ska jag duscha och fixa mig som vanligt så skriver jag så men inte gör jag det på en gång för det . haha . men ska iväg till kalmar snart och köpa en ny data sladd och så tänkte jag köpa en liten present till denice också :)


12 augusti 2oo9

godmorgon alla läsara . idag är en sån dag som man kan säga godmorgon på , för idag sov jag / vi inte längre än till halv 9 . jobbigt . melissa var tvungen att börja bita på mig i händer och armar den lilla skiten . men det är alltid skönt att gå upp tidigt , och det är väl bara att vänja sig vid det .

denice födelsedag idag .. GRATTIS baby ! <3
ikväll kommer vi och firar dig , yey !

nu blir det frukost framför tvn tror jag . kanske somnar om är väldigt trött och melissa somnade om igen så då har jag ju en chans att sova lite till (a) haha .

hörs senare <3

låångpromenad .

efter cirka en timmes promenad med hundarna så  har dom fortfarande energi . förstår inte vad som får all energi ifrån . hade det varit jag som lekt och sprungit hela dagarna så hade jag varit helt död vid det här laget . haha . men dom bara fortsätter , eller ja just nu ligger melissa och tuggar på ett ben i min säng så hon lär vilja sova snart . skönt , för det vill jag också göra börjar bli riktigt trött nu .

tacogratäng , kaka och tårtan hos patricia och linda var kanon gott . en riktigt trevlig liten tillställning, eller ja kalas . haha . önskar att det inte var så lång tid kvar tills jag fyller år . suck . tänka att fylla 20 få massa pengar och presenter . är så tråkigt att fylla år nära julen för det tar liksom ett år till innan man får fler presenter . men men , är ändå skönt att fylla så tidigt , man kan ju skryta inför dom andra att man får handla på systemet innan dom . hehe .

nähä , nu blir det sängen läsa gossip girl och mysa med melissa .

natti natti <3

barnkalas

nja inte riktigt kanske . men vadå är man inte barn när man är 15 år ? egentligen så borde man vara det , men hur många i dagens sammhälle beter sig som ett barn i den åldern ? många utav dom beter sig som att dom trodde dom var vuxna fast dom är långt ifrån att vara det . jag var inte gudbarn jag heller när jag var 15 men för det så trodde jag inte att jag var vuxen . men men , nog pratat om det . egentligen så har jag inte tid med det här . har lite bråttom . fast jag är snabb när jag gör mig i ordning ...

så nu drar vi iväg på kalas :) får se när jag kommer tillbaka . men har ju hundarna hemma och dom klarar sig ju inte allt för länge . så jag uppdaterar så fort jag kommer hem :)

love ya <3

20 dagar

inte förens nu när jag ligger här och snart ska ringa till skolan
så inser jag att det bara är 20 dagar kvar tills den börjar . alltså
20 dagar kvar tills flytt . shit ! var jag inte nervös innan så är jag
det nu . precis lika nervös som jag är för att ringa och prata med
internarföreståndaren , hjäälp! vaför är jag en fegis ?

snart är det kalas också för lilla patricia , hon fyller 15 idag . grattis!
är inte sugen på kalas , det betyder att jag måste sminka mig ,
fixa håret och greja . suck . men det är alltid mysigt med lite
kalas med mat och kaka .

ska fortsätta gräva ner mig i min gossip girl bok . eller syrrans
bok . eftersom att vädret inte tillåter något annat . varför kan det
inte bara vara sol hela tiden ? får väl bli lite solarie solning nu
innan skolan börjar , kan ju inte komma och se ut som en blekfis .
och tro inte att jag tycker om att sola solarie , det är livsfarligt . men
jag bryr mig nog alldeles för mycket om utseendet än att bry mig
om det , tyvärr !


11 augusit 2oo9

godmorgon <3

får lov att skriva så tycker jag med tanke på att jag sover väldig
länge nu för tiden . även att jag vaknade vid halv 10 idag utav
smirnoff som stod och skällde nedanför sängen för att han
inte kom upp och melissa låg där och sov . svartsjuk liten valp .

jag var ute en sväng med melissa i regnet sen blev det en
frukost beståenda av knäckebröd och proviva dryck . någon
hade ju ätit upp mitt bröd och jag hatar ljust bröd . blää .

har hunnit en sväng till banken också . fixat en ny internetbank
och ett nytt kontokort  så nu kör jag på visa-kort istället för
maestro som jag hade innan , nice :)

nu ska jag fortsätta läsa bloggar och även ägna mig lite tid till
att svara på kommentarer . har en del att svara på både nya
och gamla , jag är kass på att svara . suck .

<3

hundbad

efter en lång blöt promenad och en varm dusch så väntar bara
ett bad av hundarna . de ser ut som jaa , jag vet inte hur jag ska
förklara , men dom är inte rena . så innan dom får sova så blir
det ett litet besök i badkaret . får hoppas att man inte behöver ha
en blöt hund i sängen i natt bara . inte så mysigt .

jag saknar min älskling <3

natti <3

miss trötter

tusan , hur kan man vara så trött som jag är ? jag har ju inte
gjort något jobbigt direkt . tror att det är en liten förskylning som
spökar . usch , fy och blä !

nu ska jag och mamma gå ut med båda hundarna och hälsa på
linda en sväng och se hur det är med den stackarn . sen blir det
en dusch och sängen . underbart , längtar . haha .

har även gjort en riktigt upptäckt idag . jag tvättar inte håret lika ofta
som jag brukade göra , för innan var jag tvungen att tvätta det varje
dag annars var det fett och äckligt nu har det gått tre dagar sen sist
och det är fortfarande rent . helt otroligt . eller rent är det väl inte men
det är ju inte lika flottigt som det brukar bli, yey !

om jag inte skriver mer ikväll så har jag somnat och då hörs vi av i
morgon bitti igen :)

250 stycken ..

såja , nu har jag äntligen läst färdigt alla 250 blogginlägg
som jag har missat . det var riktigt jobbigt . blir ju inte bättre
utav att modemet är så himla segt . blä !

hoppas mami kommer hem snart . jag börjar bli hungrig och
vill ha riktig mat . men får jag det ? nä , lär jag inte få . suck !

nu ska jag vila lite , huvudvärken vill inte släppa

djursjukvårdare nästa !

jag är överklycklig . har suttit här och deppat hela dagen för
att vädret har varit uselt , värsta ovädret . sen startar jag datorn
kollar in mejlen och upptäcker att jag fått ett mejl från skolan ,
shit tänkte jag och vågade knappt läsa det . men jag hade tur .
jag kom in!! trodde verkligen inte att jag skulle göra det . yeey!
så nu blir det till att börja packa igen , och jag som inte ens har
packat upp sen jag flyttade hem från torpet <3
31 augusti 10.00 börjar det , och då börjar livet som skåning ;)

10 augusti 2oo9

kära bloggläsare , förlåt för att jag ännu en gång har struntat
i att blogg . eller egentligen har jag inte det , har bara haft
mycket att göra .

middagen på kronan var lika god som den brukar vara , kanske
ska välja något annat nästa gång, äter ju plankstek varenda gång .
haha . men det är ju så himlans gott ..

gårdagen ägnade vi åt att bygga en rastgård till hundarna . eller ja ,
man kanske inte kan kalla det så . men vi satte upp ett staket på
trädgården så att dom kan gå lösa . jag kan lova er alla att dom
älskar den mer än dom älskar tuggben , haha .

nu sitter jag är i min ensamhet . tror att jag håller på att bli sjuk , ont
i huvud , hals och är helt matt i kroppen . så för min del så blir det en
riktig slappar dag idag . ska se om jag hittar något gott att äta sen ska
jag lägga mig framför tvn och mysa :)


färdig städat

i alla för dagen . har massor kvar . men mitt rum, hallen och
lite utav köket är färdig städat :) så nu känner jag mig väldigt ,
väldigt duktig :) tänkte städa av lite i köket så att man kan lämna
hundarna själva hemma utan att de äter upp allt de hittar . haha .

sen blir det en dusch , sminka sig (jag har hittat mitt smink:D)
hitta något snyggt att ha på sig också , alltid kul att kunna klä
upp sig lite grann ibland . tihi .

förlåt älskling för mitt humör igår . men ja , du förstår kanske
varför ? får hoppas det . vi pratar om det ikväll .
älskar dig <3

restaurang kronan

ikväll efter städningen så blir det mys . hela familjen , eller ja
jag , mamma , lina , markus och joel ska ut och äta på kronan ,
är så himla gott där . längtar redan . men bordet är inte bokat
förens halv 10 så det blir en sen middag ikväll .

nu ska jag fortsätta städa . är så trött på den här röran . har till
och med skrivit gäster skyltar till jackorna och skorna . har kommit
på att det är äckligt om någon med sjukdommar hänger sin jacka
över min , man vill ju inte bli sjuk liksom ..

städa , städa åå va vi städar

tusan så tråkigt det är att städa . blä . fast som tur är så är
det alltid skönt sen när det är klart :)

8 augusti 2oo9

godmorgon , eller god förmiddag kanske man säger ?

är lika trött som alltid idag . kunde inte sova igår även att jag var
trött som tusan . vaknade vid 8 idag och körde hem till högsby .
vill bara sova , men verkar som att det är storstädning av hela huset
idag . suck . jag vill ju bara ligga ute i solen och pressa . men aja ,
städa är ju också ganska välbehövligt vill jag lova er . speciellt när
det verkar som att vårat hur är ett vandrarhem eller liknande .

melissa och smirnoff fick varsit pipben idag . så söta så . synd bara
att dom ska dela på ett . haha . dom är knasiga , eller ja i alla fall
smirnoff för det är han som inte kan ha ett eget .

och melissa börjar bli stor . hon har fått 2 vuxen tänder , och tappat
ännu en tand . just nu önskar jag faktikst att hon var lite större . fast
ändå inte . valpar är ju de sötaste , men dock de jobbigaste .

nä nu får jag väl hjälpa tid och så ska jag försöka ha tid till att blogga
under dagen :) <3

stackars mig med nackspärr

shit , jag får försöka skriva det här inlägget i smyg så inte J
märker , haha .. han blir så kinkig den lilla mesen .

är fortfarande trött så nu blir det film och mys med baby , har
fått nackspärr också . hur jag nu lyckats med det . aousch !
eller har inte fått än men det är nog på väg . LINNÉA jag behöver
din krage !!!
haha .

godnatt för dagen tjejer och killar :) <3

önnestads naturbruksgymnasie

klockan 06,00 idag på morgonen satt vi i en iskall bil .
7 grader ute och nästan frost på bilarna . kallt ! det var
en bit att åka . resten av tjejerna sov medans jag tvingades
till att köra , trött som en liten råtta men fram kom vi som tur
var . även att vi inte trodde vi skulle hinna . haha .

nervös som tusan , aldrig svettats så mycket . borsett från
när solen steker på . och till råga på allt skulle jag göra det
muntliga provet först . det var jag och L som började . paniiik!

provet gick mer eller mindre åt helvete , var inte förberedd för
5 öre , trodde inte man skulle kunna massa om djuren , trodde
ju att dom ville veta mer om oss och vad vi kunde om djurkunskap ,
anatomi och lite sjuk tillstånd eller vad man ska kala det .
sitter här och grubblar , önskar att det fanns cirka 24 stycken som var
sämre än vad jag var så att jag kommer in . eller att alla vi 4 kommer
in så klart :) på tisdag får vi veta , nervööös !

sura miner på vägen hem . oftast så behövs det bara lite mat eller
något sött i magen så går det över . och det var som vanligt det funkade .
haha .

jaja , nu är jag tillbaka i småland och sitter hemma hos J och väntar på
honom , ovanligt va ? haha . får se om det blir tillbaka till högsby idag
eller om vi/jag åker i morgon bitti . beror på hur trött jag är .

nu blir det grillat , muma !


Rix Fm festival 2oo9

igår var det fullt drag i hela kalmar . yey . inte ofta det händer
något där inte . brudarna och jag . käkade pizza , förstörde en
hoppborg (a) , strosade runt och lyssnade på musiken .
mycket mysigt . synd att man inte kunde fest .. men det tar vi
igen på onsdag , se upp ! 

för övrigt är jag skit ledsen för att jag missade erik hassle :(
men fick ju  se scotts i alla fall , det gjorde saken lite bättre ,
men ändå . buhu :(

bilder kommer så fort jag orkar ;)


man in the mirror

dagens låt
man in the mirror - michael jackson





orkar just nu inte göra någonting allt som jag var sugen på bara försvann .
 jag blev nervös inför morgon dagen . jag kommer säkert att klanta mig .
fan då kommer jag att hade mig själv för resten av mitt liv . nu grubblar
jag bara på det här hela tiden och vet inte riktigt vad jag ska göra mer .
har ju massa att göra eller aa egentligen så är det inte så mycket .packa och
sminka sig . men jag har inget smink!!!!! vet inte vart det har tagit vägen .
jag blir galen !! man kan ju inte åka på rix fm festivalen och vara osminkad .
inte för att jag skäms för att inte ha något smink men va fan . det är saker som
 bara inte händer . får försöka skramla ihop lite här hemma , får hoppas att
syrran har så att man kan låna .
men om någon sett min sminkväska så säg
till vart den är .en rosa björn borg !! 
men shit jag har bara problem .
orkar jag gå i höga klackar hela kvällen ? hm . tror nog inte det . men det är
ju snyggast , hatar att vara kort . byxorna jag velat ha hade smirnoff kissat på .
fan . så ännu mer problem . gaaaaah !!





fortsätter att ränka ner till 2års dagen . men vad hände ? tjejen klantade sig . fuck !

världens sexigaste man

läste nyss artikeln på expressen . jag tycker att det stämmer
helt klart . kolla in artikeln här kommentera gärna och säg om
ni tycker som jag ;)


bild lånad från expressen.se

6 augusti 2oo9

god morgon dear people :) <3

ännu en solig dag och jag är pepp som fan . trots en jävla menskvärk ,
men vem har sagt att man inte kan ha kul för det ? vaknade vid sex i
morse av melissa kunde inte somna om förens åtta typ så vaknade
jag vid nio , så det blev en ovanligt tidig morgon för min del . men är
alltid skönt , har ju en hel del att göra idag också .
- packa
- måla naglarna
- duscha , raka benen och fila fötter
- fixa i ordning sig inför kvällen
vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt till klockan 4  . ska även hinna
med att ta hand om både smirnoff och melissa . men det ska nog gå
kanon bra , annars får jag väl slå dom med en stekpanna i huvudet
så att dom somnar (a) haha . nä det skulle aldrig falla mig in . men
ibland kan det vara lite frestande som typ klockan 6 på morgonen ;)

nu blir det till att börja med min lilla lista .
vi hörs under dagen <3


another cinderella story

blev film och mys med syster . är alltid lite skönt att umgås med
syrran som en syster eller vad man ska säga .

filmen var i alla fall bra , så fort jag hör musik vill jag liksom dansa
och hela filmen handlade om dans . så nu är jag pepp på att gå ut
och festa . tjejer , det var en pik till er . haha



nu blir det sängen för att fortsätta läsa , nu har jag blivit besatt av
gossip girl . fast twilight böckerna är fortfarande mycket bättre .
helt klart :)

love you <3


oinbjudna gäster

är det något jag ska göra eller ska man säga inte göra ? aja men
när jag flyttar till ett eget hem ska jag inte låta det gå så långt att
mina vänner bara kan komma och gå precis som dom vill , typ leva
i mitt hus , äta min mat , duscha i min dusch . nä fy fan ! mitt hur är bara
mitt . typ som en fristad när man inte vill umgås med vänner .

självklart så menar jag inte med detta att jag aldrig kommer bjuda hem
någon . haha . men jag vet hur det är att det som jag nyss beskrev . det
är okej i viss mån men inte för mycket . här hemma har det blivit för mycket
för alla som är här i princip . jag tycker om alla som är här utom en . men
det håller jag för mig själv . men ni får gärna sluta äta oss hur huset .

hur gör man av med en hel brödlimpa och 2 liter mjölk på en dag ? det
tycker inte jag att det är normalt . matvrak !

nog och det här . jag ska sluta gnälla men vad ska man göra . man blir så
jävla trött på att ha det så här . så nu om ni som läser det här och känner sig
träffade kan ju tänka på det , i alla fall litegrann .

tack <3

vårrullar , friterad fisk&kyckling . mums

kvällens mat , kanon gott . älskar verkligen vårrullar precis lika mycket
som jag just nu älskar friterad kyckling . fisken är ingenting för mig .

är trött och då menar jag inte trött trött så jag vill sova utan trött på att
det alltid är folk hos oss . aldrig bara familjen . suck .

så ikväll jag ska och syster + lillina ha myskväll med chips, dipp och
film :)

cya <3

ingen rubrik .

nähä , nu sitter man här som vanligt . datan laggade så jag gav upp
gossip girl tittandet . så vad ska man göra till resten av folket kommer ?
duscha kanske ? ja det blir nog det . skulle vara skönt att frächa till sig
lite grann . sen sitta ute i solen . för tro det eller ej , nu skiner solen igen .
jag blir lika glad varenda gång jag ser den . haha .

sen blir det väl packning resten av dagen . känns om att jag har massor
att göra men inte kommer hinna med hälften utav det . men det är bara
att kämpa på . har beslutat mig för att om jag kommer in på djursjukvårdar
utbildningen så ska jag ta tag i mitt liv . för nu vill jag och jag vet att jag kan .

bye så länge <3

5 augusti 2oo9

godmorgon kära vänner :)
onsdag idag , suck . annars brukade man längta till onsdagar när
det var fest på gp och nu vad gör man ? sitter hemma varenda onsdag .
förhoppningsvis så blir det en pubrunda inom en snar framtid . är ju
så jobbigt när alla bor på olika håll , men det kommer vi att lösa vi
löser ju allt , eller hur tjejer ? ;)

idag kommer det ännu en valp hit , en lite labbe valp har jag för mig . får
se hur det går . blir väl massa bus haha . och jag ska ta massa bilder .
för valpar är det bästa jag vet :) underbara små söta varelser . mys !

nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl . hann bara med 1 och ett halvt
avsnitt igår sen somnade jag . haha .

gossip girl

läste nyss blondinbellas blogg där hon skrev att man kunde se
alla serier gratis , oh yeah . har alltid velat se gossip girl . jag gick
ju  i skolan och bodde där under den tiden det visades på tv så jag
missade alla avsnitt och nu så kan jag se alla helt gratis . yey . så
det blir precis vad jag ska göra ikväll .. så ni hittar mig i sängen resten
av kvällen framför datorn .

kan tyvärr inte lägga upp dagens låt heller =/ något mysko med datorn .
fuck . men jag kommer tillbaka imorn .

godnatt kära läsare <3

YEY :D

fick det här idag :) är så himla glad . trodde inte att dom skulle höra av
sig när d och s ringde och frågade om jag också fått det men inte fått
det :( men sen när jag kollade mejlen och upptäckte det blev jag kanon
glad . så när är det bara att hoppas och vänta på det bästa .. :)

för övrigt så är jag ledsen att jag inte bloggat idag men syrran har suttit
vid datorn iprincip hela dagen . suck . sen var vi hemma hos l och åt bullar
kanon goda bullar , mums ! efter det blev det en långpromenad med melissa
och smirnoff .. dom var faktikst duktiga . kan ju säga att det måste sett roligt
ut eftersom att båda katterna var med på vår lilla promenad också . haha .

fan bilden jag tänkte lägga in funkade inte och jag orkar inte ändra texten där
uppe . haha . lat som jag är . men det förseställde i alla fall en intagning till ett
muntiligt prov för utbildningen jag sökte . klockan 8 på fredag morgon :)

nu har jag cirka 200 blogginlägg att läsa . så det är bara att börja :)


4 augusit 2oo9

godmorgon kära bloggläsare :)
hur mår ni idag ? här skiner solen och jag är glad . underbart ju .
melissa lät mig faktikst sova till halv 11 idag och jag är chockad .
men det var skönt . känner mig nästan utvilad idag .

nä nu blir det frukost är döhungrig <3

pictionary

syrran och hennes kompisar ska försöka sig på att spela det .
sitter här och kollar på och det är vädligt intressant . haha .
dom försöker verkligen vara smarta .. haha . är riktigt roligt att
höra på ..

för min del blir det sängen med melissa och en bra bok . mys .
ska torka håret lite grann först . hatar att sova med überblött hår .

godnatt <3

dagens låt

she wolf - shakira


dagens låt

she wolf - shakira


seg måndag ..

ja segare måndag får man leta efter . suck . vad har man gjort
liksom ? plockat bär , kollat på film och jaa . typ inget mer . vart
är mitt liv på väg . men verkar som det börjar bli bättre . tack denice .
men säger inget mer idag . det får vänta tills jag vet helt säkert . wey !

nä nu ska jag väl ta och hoppa in i duschen som jag velat göra hela
dagen men pannan hade lagt av så vi har varit utan varmvatten . suck .
blir väl det . sen kommer patricias mamma . ska ta hand om hennes
ångest lite också . eftersom att jag är mammas snällaste dotter . haha .

hörs senare :) <3

uttråkad ..

efter att ha varit hemma nu i cirka 6 timmar kanske så är jag otroligt
uttråkad . vill ha kul , umgås och prata . skolan börjar nästa vecka för
dom som går på ingelstorp . jag vill också ! sista veckan var alltid den
värsta , då längtade man som mest . precis samma sak är det nu men
man har ju ingenting att längta till :(

jag hoppas att alla vi 4 tjejer kommer in på skolan så vi kan bo tillsammas
och umgås , det skulle vara kanon ju . 2 underbara skolår till tillsammans
med er . yey ! ;)

om man skulle ta och vara lite social med resten av folket . men jag orkar
inte det heller . den här veckan tog slut på hela mig . haha . behöver många
timmars sömn för att komma ifatt . eller så kan det ju vara så illa att man
är så himla uttråkad så att man verkligen inte orkar göra något annat ..

verkar som att jag och min lillebror ska till mormor och morfar och plocka
bär nu , suck !  det vill jag verkligen inte . är så jävla tråkigt . men vad gör man
inte har ju lite grejer jag måste betala .


3 augusti 2oo9

back in högsby . så jälva segt . åker hem tidigt för att jag skulle
få sova lite men fick jag det ? nej ! jävla hundar till att bråka hela
tiden och kissa överallt . eller ja i alla fall smirnoff . suck !

nä just nu har jag inte så mycket att säga . ska ta mig en dusch
och börja tvätta lite så att jag har kläder att använda . haha .

ha en bra måndag :) <3

2 augusti 2oo9

om jag hade vetat att jag skulle sitta ensam hemma hos j
även denna kväll så hade jag fan åkt hem som planerat .
trodde att jag skulle få mysa lite nu , men nä nä här sitter
man och försöker läsa igenom alla bloggar i väntan på att
han ska komma hem . suck !

jag blir så trött ibland =/

i'm back ..

efter flera dagars mys med de bästa :)
torsdag:
sara , jag och denice begär oss mycket tidigt upp till linnéa
för att rida . vi rider sen blir det kalmar , öland , högsby , tillbaka
till slättingebygd . haha . det var en mycket spännande bilresa och
jag tror aldrig att jag kört så mycket bil . på kvällen blir det mys
framför hajen . fast att alla var dötrötta och bara ville sova .

fredag:
jag och linnéa rider . jag på wille hon på majje .. stavning ? haha .
var mycket jobbigt . middes gamla ägare kom och vi kollade på när
dom red . sen åkte vi in till stan och postade våra ansökningar . för
tro det eller ej . vi 4 har sökt in till samma utbildning . djursjukvårdare .
de trodde ni inte om mig . så nu kanske framtiden börjar ljusna . svaren
kommer troligtvis redan nästa vecka . läängtar ! ännu  en myskväll med
chips , dipp och twilight . tyvärr ingen denice :(

lördag:
här går det undan . vi var ute och körde med ossian . fy fan va det gick .
jag har nog inte åkt häst och vagn på det viset sen jag körde ikull med
fille . inte vad jag minns i alla fall . och alla 3 + doddy tyckte det var apkul.
sen bar det av en sväng till kosta som sagt . hittade dock inget . letade
inte heller för den delen . haha . men hade aldrig varit där innan så det var
mycket spännande vill jag lova ;) NOT ! tillbaka mot slättingebygd för att fixa
sig inför kvällens fest .

albin:
kanon fest . alla var där , förutom ida :( gott grillat , mys och prat med alla . ja
och saker jag aldrig skulle ske hände . ojoj! sorry! mycket dricka , lite för
mycket eller nä .. tequilan blev inge bra . fanns ingen citron så jag spottade ut
och körde på dodleys istället mycket bättre . ja vet inte vad man mer kan säga
om kvällen den var kanon i alla fall :) tack !

söndag:
tillbaka till verkligheten . suck ! saknar redan att mysa med linnéa, sara, denice,
evert, doddy, spåra och resten av familjen håkansson :( men jag lovar att jag
kommer vara tillbaka inom en snar framtid. haha .
lämnade tillbaka tokaji idag . snyft . kommer faktiskt att sakna honom . väldigt
mycket . min lilla plutt . vi hade så mysigt nu i sommar .

nä nu ska jag vila , läsa alla bloggar (vågar inte ens kolla hur många det är)
är fortfarande bakis tror jag , i alla fall väldigt trött .

bilder kommer . orkar inte just nu .. :)

håll ut !

jag lever . har bara åkt iväg till en kompis ett par dagar och har
inte haft tid för bloggen . men imorn kommer jag tillbaka precis
som vanligt svarar även då på allas kommentarer .

nu åker vi till kosta outlet . sen ikväll blir det fest hos albin och
matilda , hoppas på en trevlig kväll :)

hörs imorn <3



RSS 2.0